• Deskundig advies
  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • 2-5 jaar omruilgarantie
  • Deskundig advies
  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • 2-5 jaar omruilgarantie

Onze merken

LedOffice kenmerkt zich door een breed assortiment met uitsluitend LED verlichting. Bovendien is LedOffice dealer van vooraanstaande merken als Leds-ON, V-TAC, MeanWell en Segula.

Leds-ON

Leds-ON is met meer dan 10 jaar ervaring de leidende aluminium LED profielen en accessoires fabrikant. Met een hoge kwaliteitsstandaard en afwerking. Leds-ON kwalificeert zich door te produceren in Europa (Polen). Zodat de Europese productie standaarden worden gehaald. Die zijn vele malen hoger dan in bijvoorbeeld China. Continue levert zij innovatieve designs van LED profielen. Terwijl de eigen R & D afdeling de designs aan testen onderwerpt voordat zij in productie worden genomen.

V-TAC

V-TAC produceert een breed pakket LED producten en is een wereldspeler met een uitgebreid distributienetwerk. V-TAC is een geregistreerd handelsmerk, gecreƫerd en ontwikkeld vanuit het idee van LED verlichting. De producten zijn modern en technologisch geavanceerd. In de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het magazijn bevindt zich centraal in Europa. Hierdoor is er een zeer korte levertijd voor vrijwel elk aantal dat afgenomen wordt.

MeanWell

LED voedingen van MeanWell zijn betrouwbaar en beschermd tegen water. Hierdoor zijn deze voedingen zeer geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. MeanWell is opgericht in 1982 en is wereldwijd een van de weinige fabrikanten die compleet gericht is op LED voedingen. MeanWell Europa bestaat vanaf 2006 en is gevestigd in Amstelveen. Omdat zij daar een magazijn heeft van maar liefst 1.200 m2 kan zij 75% van de goederen binnen 48 uur leveren.

Segula

Segula bestaat vanaf 2007 en is een Duits merk. Het merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED producten. De nieuwe Vintage Line combineert een onvergelijkbare sfeerverlichting met het design van de historische carbon gloeidraadlamp. En de nieuwste meest efficiƫnte filament LED technologie. De lampen zijn standaard allemaal dimbaar. Het merk Segula biedt een breed aanbod, hoge kwaliteit en een esthetisch mooi product. Indrukwekkend is de 360 graden lichtspreiding.

Neem een kijkje in ons magazijn