• Deskundig advies
  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • 2-5 jaar omruilgarantie
  • Deskundig advies
  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • 2-5 jaar omruilgarantie

LEDprofielen

Waarom een led profiel?

Een led profiel is van aluminium en is een metalen strip in verschillende vormen met een lichtdoorlatende afdekkap waarin de led strips worden bevestigt. Op die manier kun je de led strips netjes afwerken. Ook zorgt het led profiel ervoor dat het licht mooi wordt verspreid. En last but not least; de levensduur van de led strips wordt met led profielen aanzienlijk verlengd omdat deze ook werken als afvoer van warmte, wat de levensduur van de led strip ten goede komt. LedOffice verkoopt alleen led profielen van hoge kwaliteit van Ledson.

Allerlei soorten en maten

De led profielen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Of je nu een led profiel van 20 mm, 24 mm, 25 mm, 30 mm, 30 x 30, 40 mm, 40 x 40, 45 mm of meer nodig hebt, wij zijn je hiermee graag van dienst. Daarnaast zijn er specifieke led profielen voor hoeken, trappen en vloeren. De profielen zijn op maat te bestellen, tot een maximale lengte van 3 meter. En mocht je smalle led profielen nodig hebben, laat het ons dan ook gerust weten.

Led profielen op maat

Denk je dat je een niet standaard maat nodig hebt? Geen nood! Laat het ons weten en wij verzorgen je maatwerkwens na een prijsopgave. Zo is het zelfs mogelijk om een compleet afgewerkt LED profiel met lichtbron door ons op jouw specificatie te bouwen. Ook over het transport hoef je je dan geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een correcte aflevering.

Flexibele led profielen

Buigbare en flexibele led profielen zijn handig voor moeilijke hoekjes. Ze kunnen binnen en buiten gebruikt worden en beschermen de led strips. Hierdoor is de verwachte levensduur nog langer! Vraag ons er gerust naar.

Led profielen badkamer en keuken

Een mooie afwerking en goed licht is zeker in een badkamer of keuken van groot belang. Hier heb je bijvoorbeeld led profielen inbouw voor nodig. Wij adviseren je graag over welk led profiel je het beste kunt gebruiken.

Led profielen voor buiten

Met de aluminium led profielen voor buiten zorg je ervoor dat je verlichting waterdicht is. Of je ze nu nodig hebt voor je tuin-, object- of straatverlichting.

Led profielen kopen

Laat je altijd eerst goed adviseren voordat je led profielen gaat kopen. Bij LedOffice ben je verzekerd van een goed advies. Onze missie is om ondernemers en particulieren duurzamer te laten worden met led verlichting. Middels kwalitatief goede led producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben een breed assortiment en zijn dealer van vooraanstaande merken als Leds-ON, V-TAC, MeanWell en Segula.

Magazijnverlichting met ALU SL35
Inbouwverlichting met ALU SL7
Koofverlichting met kleuren ledstrip